JANA [ENDAPATAN RM 1K- RM 3K SEBULAN DENGAN TEAM KAMI? CONTACT US NOW
Cart 0
IMG_20181003_133859_193.jpg

PAKEJ-BIJAK-MEMBACA-MENULIS

RM 250.00


Special untuk semua

biasa biasa dalam market dengan kualiti yang macam ni dan kesan produk sebegini harganya boleh mencecah ribuan ringgit

Tau tak, pasal harga mommy daddy  jangan risau tau sebab kami akan cadangkan mengikut keperluan anak dan juga budget mommy daddy

yang penting kami nak pastikan anak akan betul betul boleh membaca menggunakan pakej kami ni

Special Untuk mommy daddy, saya cadang buat pembayaran hari ini.

Saya bagi PAKEJ-BIJAK-MEMBACA-MENULIS harga *RM 250* Sahaja dan mommy daddy akan terima produk sekaligus yang lengkap untuk anak

๐ŸŒผ 1 set flip card wow + whiteboard marker RM 90
๐ŸŒผ 1 set latihan suku kata prasekolah RM 10
๐ŸŒผ1 Set Flashcard Magik 3 in1 (Jawi, Numbers, ABC) RM38
๐ŸŒผ1 Set Buku Bacalah Anakku RM 52.90
๐ŸŒผ1 Set Buku Read Easy RM 57.90
๐ŸŒผ 1 set Read Easy activities (book 1) Rm12
๐ŸŒผ 1set Intelligence stick RM 26
๐ŸŒผ Posted Carta Bunyi rm5
๐ŸŒผ Latihan Abjad Huruf  Besar rm4
๐ŸŒผLatihan Belajar Jawi rm4


Kita ikhtiarkan, semoga dengan usaha kita ini, anak dapat bijak membaca, menulis dan mengira๐Ÿคฒ๐Ÿป

Pasal penghantaran , its ok , kos sudah termasuk.

*Boleh juga dapatkan secara berasingan dan ansuran*

Mommy daddy just tunggu je barang tu sampai boleh?

www.wasap.my/60135347589/PAKEJ-BIJAK-MEMBACA-MENULIS